11 – 15. september 2011, Lõuna-Prantsusmaal
Programmi hind: 1100 eurot
PROGRAMM
1. PÄEV
Pühapäev 11. september
8.30 väljalend Tallinnast, saabumine Nizzasse
13.10 jalutuskäik Nizzas, lõuna.
Külastame Chateau de Bellet, mis on regiooni üks eksklusiivsemaid veinitootjaid. Veinimaja ja põllud asuvad Nizza linna kohal mägedes. Sõidame majutuskohta villa La Rivolte’sse (Nizzast 30 min)
19.00 Kokkamine Romani juhendamisel meie villas (pastatoit)
2. PÄEV
Esmaspäev 12. september
9.00-10.00 hommikusöök (käime enne hommikusööki Grasse’is ja ostame head-paremat hommikusöögiks)
10.30 väljasõit St. Tropezi (90 km, 1- 1,5 tundi)
11.30- 12.00 saabumine St. Tropez’ lähedal asuvasse Gassinis Petit Village’i , kus on piirkonna gurmeetoodete ja veini nn kooperatiivpood
Vaba aeg St Tropez’is (turg, meri jne)
16.00 sõidame veine degusteerima Chateu de Selle’i või Chateau de Garciniers’i
19.00 Õhtusöök 2 Michelini tärniga restoranis (imeilusa vaatega restoran)
3. PÄEV
Teisipäev 13. september
9.00 sõidame Nizza turule, hommikukohv ja -söök värsketest toorainetest rannas. Jalutuskäik ja vaba aeg promenaadi läheduses
11.00 sõidame edasi Monacosse
13.00 Lõuna Alain Ducasse väga kuulsas restoranis Le Louis Üks kuulsamaid restorane maailmas!
Pärast lõunat vaba aeg Monacos
19.00 Kokkamine Roniga meie villas (kala)
4. PÄEV
Kolmapäev, 14. september
Hommikul turg Grasses
9.00-10.00 hommikusöök villas
11.00 Väljasõit Mougini (8 km ), Antibesse või Cannes’i (u 15–20 km).
19.00 Kokkamine Romaniga meie villas (lammas)
5. PÄEV
Neljapäev, 15. september
9.00-10.00 hommikusöök
11:30 ärasõit Nizza lennujaama
Küsi infot: siret@kontiki.ee , Helista: Siret 50 74 139, Üldinfo: www.kontiki.ee
Hind sisaldab:
Mooni omaniku Roman Zaštšerinski asjalikud jutud toidust ja tema sommeljeest abikaasa Jana Zaštšerinski kommentaarid veini kohta.
Kolm toidukooli ja kokkamist villas (mereannid, liha, pasta).
Piirkonna veinimõisate külastus koos veinidegusteerimisega.
Majutus kahestes tubades villas La Rivolte (vt link).
Kohapealne transport (St Tropez, Nizza, Monaco jne)
Lisatasu eest:
1. Lennupilet (hind alates 200 eurot inimene)
2. Lõuna-või õhtusöögid restoranides